top of page

VALOKUVAUS

DSC_0086.jpg

Vedenalaiset kuvat

Vedenalainen kuvaus on erilainen ja hauska tapa jättää ikimuistoisia kuvia uintihetkistä.

Kuvaukset järjestetään aina ohjattujen uintiryhmien kanssa ja toteutamme ne laadukkailla välineillä. Pienten lasten kanssa saat uintiohjaajalta apua sukellutuksessa. 

Kuvaamme vedenalaisia kuvia vauvasta vaariin. Myös perhekuvat ovat mahdollisia. Ota iloinen ja repseä asenne ja sukella mukaan kuvauksiin. 

Eikö uintiryhmässäsi ole kuvauksia? Voit ehdottaa ohjaajalle kuvausta tai ottaa meihin yhteyttä. 

IMG_8437.jpg

Lapsikuvaus

Liikkuvan studiomme ansiosta saat kuvasi juuri siellä missä ikinä tahdotkin. Aika menee nopeasti joten on ihana selata kuvia myöhemmin ja muistella menneitä aikoja. Meillä lapsi saa olla oma itsensä kuvauksessa, oli hän sitten vauhdikas ilopilleri tai mietteliäs pohdiskelija. Napataan samalla vaikka koko perheestä yhteiskuva. Järjestämme myös kuvauspäiviä popup teemaisesti Turun seudulla. 

Studiokuviin voit ottaa mukaan haluamaasi reksvisiittaa  tai voit käyttää meiltä löytyviä. Mietitään yhdessä mikä sopisi juuri teidän tyyliin.

Cakesmash kuvaus

Tämä on yksi ihana ja ainutlaatuinen tapa ikuistaa lapsesi ensimmäinen syntymäpäivä. Cakesmash kuvauksessa lapsesi saa herkutella hänelle sopivan kakun juuri oman mielensä mukaan. Pieni sotku on vain merkki hauskanpidosta. 

Valmistamme kakut itse kuvauksiin teille sopivista raaka-aineilla. Voit tuoda kakun myös itse, jolloin hyvitämme kuvauksen hinnasta 50 euroa.

bottom of page